Vil du synge med ?

Vi elsker at synge, men vi er også til at tale med! Musikglæde er en betingelse, nodekendskab en fordel men absolut ikke et krav! Du er velkommen til at komme forbi og synge med for at se, om det er noget for dig.

Dirigent Uffe Richter Hansen er uddannet musikpædagog fra Vestjysk Musikkonservatorium i klaver og sang. Han har undervist 15 år på musikskole i klaver, trommer, guitar, bas og sammenspil. Han er korleder for bla. HCA-Koret og Munkebokoret og organist i Søndersø – og Skamby Kirke.

Pianist Daniel Waade
startede sit musikalske liv med klaver og akkompagnerede en del musikere i sin hjemby Odense. Fortsatte med vokalstudier på Syddansk Musikkonservatorium,  Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Operaakademiet, Kgl. Teater.

Øveaften:
 Både dirigent og pianist medvirker ved alle øveaftner. Den første time deles koret, så damer og herrer øver for sig. Efter pausen synger vi sammen det, vi har øvet på.

Lydfiler:
 For at vi kan udnytte øvetiden effektivt og nå så højt et niveau som muligt, indspiller Uffe lydfiler til sangene. Filerne lægges på hjemmesiden, så vi alle hjemme kan lytte og øve os til koraftenen.

HCA-koret øver tirsdag kl. 16.30-18.40 Seniorhus Odense, Toldbodgade 5-7, 5000 Odense C

 

Du er velkommen til at kontakte formand Jutta Tybjerg på mail eller telefon: hcakoret@gmail.com / 2383 2386

Link til folder om HCA-koret 2019

Korleder Uffe Richter Hansen

og pianist Daniel Waade